::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
holidaying
Friday, 30 May 2014 @ Friday, May 30, 2014

hai ppl,

gosh its been sooo bored on semester break. nothing to do bored triple power lah .plan macam macam but satu pun not working haha cem poyo .but, pejam celik dah nak naik sem2 hello bello sem2 :O im afraid on those subjects macam nak jerit sekeliling bilik termasuk dalam almari dan bawah meja hihihi . but most importantly lebihkan usaha dan fokus katanya, nak rajin katanya ehem *flip selimut* oh ya i wanna share my sem1 result .



but i think result korang lagi kebabom bom xD aku pun tak sangka but syukur alhamdulillah rezeki dan usaha yang aku kerah sekerahnya perah kepala hotakss ni masa exam membuahkan hasilnya kahkah ! but next target 3.7 insyaallah . i tell you what, masa nak tengok result punyalah menggigil gabrah tahap apa macam nak tercabut jantung ni . aku gagahkan jua cewah :B but for those yang tak berpuas hati dengan result, tambahkan usaha dan percaya pada allah sebab dia yang maha memberi maha bijaksana ,faham? belajar jangan sombong ,jangan banyak mengata walhal aku banyak mengata haish tak bagus . berbaik baik dengan orang nescaya hidup kau lebih bahagia .

and yeah,
for my bae be strong its not final destination . im still waiting you to come here so we can spend time together again ,having good conversation between you and me yeah . but, i have to undrstnd you more cause you working , been so busy lately and you know wht i always waiting you till midnight keep waiting text nor call , but... ya busy right .. who knows . and i know you will not come here eventhough its been more than 1 month of my birthday. yaa im so sad like im hoping too much . dat time im waiting you to come home wanna pillow talk then suddnly you felt asleep . im so down . but... okay ! you working :')





handphone ni comel kan ? haha i wish i got flip phone for my birthday haha sebab dia cute and murah :O nak gigit hihihi,





Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto