::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
knowing each other.ehem
Thursday, 10 April 2014 @ Thursday, April 10, 2014

Hi.Today my girlfriend force me as known as her (boyfriend) to write down in her blog.hahaha.Sebenarnya,lama dah hati ni dah berputik dekat jiha ni,tapi takut sangat.I dont know why.Then,she`s follow my twitter at 2012 and i dont remember the date and month.So,jimmy selalu stalk jiha dekat twitter on that time.Nak kacau tapi ada pakwe and fyi,sepatutnya tarikh annivessary kitaorang satu tahun campur berapa kali stalk.Taktahulah tetiba perasaan ni boleh terdatang balik dekat dia ni lepas aku clash dengan ex aku,tasha.Entah,time tu aku macam dah bagi trust dekat si tasha ni,maklumlah time first time being a university student and we need a girlfriend because we are stress with the assignment and i also have many family problem have to solve.Dan time tu aku dah lost sebenarnya,kena buli dengan senior lepastu macam lagilah,dengan aku punya math time tu asik failed manjang.Aku lost hope lagi lepas si tasha ni belah macam tu.So,i let her go and i think she fake maybe.Masa tu bulan puasa dan aku lagilah macam orang kafir time tu.Solat tak nak,enjoy sampai tengah malam,merokok dan tak puasa masa hari last day.Aku keding gila time tu sebab merokok dan pikir masalah.Lepastu,time raya as usual,mesti alone gila takde awek ikat tepi.Hidup macam apa dah time tu.Tak terurus.Lepastu,aku memang suka duduk bilik sorang sorang dan pandang siling bila orang datang dan aktiviti yang aku suka adalah online twitter.That time,after two or three days,jiha macam ada masalah.So,the tweet like this "Ambik lesen motor dan aku tak reti bawak motor" and i reply,"senang jelah ambik lesen,aku dah ada p.hahaha".Aku gelak jelah dan aku tak percaya ada ke budak sekarang tak reti bawak motor.Takpe,bersangka baik.After one week my midterm break,aku balik uitm lendu kesayangan aku sangat dan time tu aku dah niat masa puasa,aku nak berhenti merokok dan aku berjaya buat benda tu.Lepastu lepaklah bilik omar,sebab bilik dia takde orang.Yang ada masa tu mcfat dengan abang dia.Omar balik hari isnin dan cafe semua tutup lepastu parent aku hantar.woi mengamuk woii,nak makan apa malam nanti.Then,abang mcfat ajak makan dekat bandar melaka.Ok aku dah terlari topik sikit.Lepas one week,kelas aku start dan macam biasa,kerja bertimbun.Then,tiap tiap malam aku on twitter,facebook.Betul betul lifeless hidup aku.hahahaha.Then aku selalu stalk jiha and shes got problem on that time.Aku suka reply tweet dia dan stalk gila gila.Cun rupanya budak ni.Lepastu,aku pikir malam tu,aku memang dah ada hati dekat dia ni lama dah,takkan nak lepaskan peluang.Aku tweet dengan dia sambil workout.Dia memang penyejuk hati gaklah time tu.Aku mintak nombor dia dekat dm dan dia bagi.Dan tengah malam tu,tahu apa jadi?aku salah dial number.HA HA HA.Lepastu,aku on balik twitter cek balik dekat dm,aku betulkan balik number tu.Then,startlah our conversation or in the other meaning "the sweetest one" until one day,her ex disturbing her.Aku mengamuklah time tu.Aku report dekat mok dan mok ajak aku tibai dia punya ex ni sebab time tu mok dengan umar member yang tolong aku banyak time tu.Lepastu,aku suruh dia tukar number dan aku cakap tolong jangan angkat call dia.Hari-hari aku dengar dia cakap masalah tu.Aku hanya mampu bersabar.Oh,i forgot something.Aku kantoi ber in a relationship dengan jiha beramai ramai dekat level aku.shitto.Kena nganjing ramai ramai lak.hades.Lepastu turn jiha pulak kantoi,lepastu habis semua kawan baik dia ke dok pakat tweet dengan aku.Panas baq ang time tu.aku tak tahu nak cover macam mana.Nak cover pakai payung takleh dah,habis kopak payung aku.Terpaksalah aku bercakap benar "ya,memang aku pakwe dia".Lepastu,phone aku yang nokia classic tu start buat problem sampai jiha sound aku "campak jelah dalam parit".Apalagi,demi nak mendengar suara dia yang comel,lunak,merdu bak buah durian aku belilah phone nokia,iaitu Lumia,windowsphone yang aku gemari sampai sekarang.Aku on facebook guna phone tu dan aku tulis via windows phone.Aku baliklah kolej aku malam tu then aku cas phone sampai 8 jam.Jiha call aku time tu dan aku dah dibuai mimpi lena.Dia bebel esok pagi tu.Aku tahan je,rasa macam nak letak air dekat phone ni.Aku rasa ada tiga minggu aku kenal jiha dekat twitter and always text,call her.One day,aku nak balik alai,jiha suruh aku declare aku suka dekat dia dan aku text dia "abang declare awak sebagai girlfriend abang".time tu dia punya suka,jangan cerita.Rasa nak lompat je dalam bas tu.Makin hari,makin rapat,makin sayang.tu je aku mampu cakap.Sebelum lagi berapa minggu aku nak final,aku keracunan makanan.Nak tahu tak,sebelum hari kejadian aku kena keracunan makanan dengan gang gym aku,aku senanya happy sebab presentation english aku mantap.Wah makan tak nak banyak pulak time tu.Masa tu,aku,omar,mok time tu beli makan banyak dekat cafe jebat.Time tu enjoy habis.Lepastu, omar muntah petang tu dekat toilet.Sorang sorang buat hal.Habis level aku,budak budak ni kena keracunan makanan.aku pulak kena time waktu subuh,lepastu jiha marah time tu.Aku nak muntah time tu then aku text dia.dia worried gila.phone aku tak lepas dari tangan time aku muntah.fuhhh,Jiha risau gila walaupun dia marah marah time period masa tu.Tapi,paling terharu classmate aku call ambulans semata mata nak selamatkan kitaorang yang tersadai.Mok pemalu time tu nak naik ambulans and guess what,mok ajak aku dengan omar jalan kaki sampai unit kesihatan.perit baii.den tak mampu nak gosok gigi time tu dan aku hanya mampu kumuh je pakai listerine.Dan aku kena jawab pulak dekat orang dekat uk.haa mati nak,seribu alasan pikir.Lepas je checkup,aku terus buat report dekat doktor tu pasal aku makan dekat cafe tu bla bla bla.Jiha call malam tu.pergh aku makan roti je malam tu.Nak nangis takleh workout,makan nasi.halahhhhhhhhhh.Lepastu jiha nangis.hmmmm dia kata rindu dan risau sangat.hmm.And sampailah aku jumpa dia depan mata dan sekarang ni,aku tak pernah aku tak happy dengan dia walaupun diributi dengan masalah.Ok,thats all for today.Jiha ajak pillow talk.bye and gudnite.


Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto