::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
final exam !
Thursday, 3 April 2014 @ Thursday, April 03, 2014

mengira hari unruk menempuh  final exam aka seram shit . so, kelas semua dah habis projek semua dah siap sekarang tinggal fokus pada exam . make mama proud young lady ! hihihi :3 uwaaaa~ akhirnya sem1 dekat poli ini aku dapat tempuh dengan dahsyatnya even macam nak menangis on da first place . its sokey baby . macam baru lepas MSK, tak gitu ? poyoooooo. sem2 bakal tiba bulan 6 nanti so kena lebih prepare .makin susah subjeknya ehem. tak tenang roh aku T^T to lecturer and my fellow friend dat keep support eventhough we always mouth fighting macam fucker hahaha, tapi ada jugaklah kita tolong menolong mana yang lemah tu . kita tak akan pandai hanya dengan bercakap . really ?

to my boy, encik minion. do well in final . i kept pray for ya baby . dont cry .keep out stress and do not ever blame upon yourself cause ppl always make mistakes . MISTAKES .i know its a shock bcause u didnt like these course , but its your mom choices , i cant do nothing :* but be careful bcause everyday i always giving u hug and kisses to make u calm . i love you more. thanks for keep me smile again and again. day by day our relationship became rough bcause of small things and busyness. im so sorry keep u waitin' all day . but rmmber i always shout out loud your name. not bcause im pooping hahaha bcause i miss you little minion. sometimes when im pooping also 

oh oh so when final habis abah macam suruh ambil lesen but nak kerja nk kerja :O namau duduk rumah sapu habuk kat carpet. boredddd~ can i work? can i ? can i mommy? NO WORKING YOUNG LADY , oh meynnnnnn~ bila my parents nak nampak yang aku ni dah besar, matang dan hampir cute ? bila ?  bila? "bila tiba masanya, berhari rayaaaaa" opss stop dat ! :P 

dats all for u mdfk , now im going to stdy and yeah bby , keep motivated , cecinggggg :3 


Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto