::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
churpchurp
Wednesday, 23 April 2014 @ Wednesday, April 23, 2014

hello there! annayosayo~ lol wrong korean.

aku dah join churpchurp ! nak tahu apa itu churp churp?


dipersilakan untuk klik link diatas itu ;) jangan risau dia bukan scam or something bad, dia cuma iklan yang korang kena sebarkan and then setiap orang yang click korang akan dapat rm0.20 . bukan mudah sebabnya sekarang ramai yang buat macam ini tapi palsu . contohnya 'task4job' itu sebenarnya scam . korang susah payah buat until dapat sejuta juta juta, diorang takkan bagi payment . boooo 

so, simple je benda ni just sign in then get working . :)


sebenarnya disamping korang cari duit poket, kokrang dapat juga baca information yang diiklankan, contoh iklan yang aku promote ni. so daripada korang goyang bontot tak tahu nak buat apa, lebih baik korang buat kerja sikit. masuk income even doposen . rajin kerja banyaklah income .


Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto