::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
holiday
Thursday, 6 February 2014 @ Thursday, February 06, 2014

assalamualaikum

cakba cakba, hihik . cuti seminggu sudah habis brahh :'((( sewdih ngat ngat. umpama celik mata satu saat . ceh melampau metafora itu . cuti seminggu ini sungguh membosankan tanpa kesayangan . beliau cuti sekejap jorr -____- humphh* duduk rumah goyang kaki. parents kerja semoga esok dapat pergi bandar dengan mereka. dah lama tak makan kat luar hihi . sebenarnya aku ada assignment *shuttt* jangan bagitahu jimmy hoho. tapi grouping ahh tu yang malas nak buat . ada 9 ahli kot . so plannya aku nak study electric dan semua subject sebab naik cuti hari hari ku penuh dengan test ehem .

member semua tak cuti bro so gua nak lepak mana ? lepak atas katil bertemankan handphone dan laptop samsung yang bawa banyak masalah yang lebih perit dari percintaan . wow :3 . gila hard disk problem kot . susah aku nak on laptop macam ada saka . tak tahu aku pakai windows 7 ke windows saka -..- oh lorddd please lah turunkan jimmy kat bilik aku so dia boleh betulkan laptop dengan free .hihik .

ouh ya one more thing http://jujisha.blogspot.com/ welcome eh. ini assignment computer app grouping. setiap group kena ada 3 ahli . so hasilnya tananananana!!

so cuti seminggu ni i got fever !! oh megad ~ tak s e r o n o k . jimmy demam aku pun demam grr. pijak pijak jimmy sampai lunyai then buat nasi goreng . dah lah semalam cari pasal nak bakar lemak orang guna lighter. dia tu ada ass mantap . rubbing kang tahu ahh ahhaha . oi lucah . -..- hahahahahaha cannot go ahh ~
bila lah nak tinggi pakwe aku sorang ni . takpe kecil macam aku pun omeyy dah :3 aku comel sikit dari dia .


Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto