::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
4th month annvrsry
Tuesday, 24 December 2013 @ Tuesday, December 24, 2013

cakbaaa :3 hey people . happy holiday ya. yestrdy is the best day ever! done meet him for a scnd time .celebrating our 4th month . dan lepaskan rindu yang dah berbakul bakul ni ahak xD thanks to faris again drifting like hell lah .but, selamat datang dan selamat pulang :) as usual lah cant stop smile wey when seeing him pick me up . lebar gila senyum ahai :D macam nak koyak mulut ni ceh takde ahh .so semalam dia sampai awal . just hanging out kat bpmall . carikan baju untuk dia :3 but first , pergi makan dulu sebab perut diorang dah mengaum haha .

but semalam ramai yg lalu sebelah aku dengan jimmy then diorang macam pelik , aku dengan jimmy sama rendah okay :3 hah tak caya ? takkkkkkk caya? lantak. hahaha tak kesah pun apa orang cakap asalkan jimmy senyum depan aku . harapan aku kan satu je. nak buat jimmy bahagia . tapi semalammaybe diorang pening sebab turun naik bpmall hahaha biasalah jalan dengan perempuan . hoho but seeing him holding my hand sooo tight make me camfortable . his hand warm me up . make me blush . aaaaaaa inikah cinta hahaah

ada lah something yang under control semalam so dia tarik muka then i saw his angry face . sumpah takut . i'll try anything to get his smiles again . aku tahu dia penat . klang ke jb bukan dekat . even dia ak drive ... but, dia kan sakit... hmm semalam aku dah jadi dia punya mesin urut ogawa tu :3 tak suka ahh kurus kurus ni . macam nak blutut lemak kat dia .

dear baby boy,
thanks a lot haa for special day . i apprciate it! thanks for coming here having date w/ me no matter what happen and treat me . sebelum rasa bahagia memang kena rasa sakit dulu. kita dah harungi macam macam dalam 4 bulan ni yang orang lain tak pernah tahu . its only you and me .being inspire its not easy . i know baby . thank you for all this thing . i cant imagine it. i love you soooooooo much. happy 4th month annversry baby .



eyeye sama tinggi walaweh





having coffee . date . smile





siapa nak tempah faris? tempahan boleh dibuat melalui jimmy



Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto