::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
truthly in love
Thursday, 21 November 2013 @ Thursday, November 21, 2013

hello there :O howlo olla .counting days before go to poli muadzam pahang. and have to let him go to uitm kedah . bye kecil *lelambai* its been 3 month anversry oh yeyyyy ! haha so excited lah weyhh, cepat sikitlah one year grrr .act i cant expect all this happend to us . really :O at first, aku macam tak yakin sangat dengan dia , maybe trauma kot. so aku tak letak high hopes masa first month sebab dia pun macam biasa biasa je layan aku . maybe dia fokus belajar sebab exam dia dah dekat . so aku let it je . tak fikir banyak punss . sometimes ada jugaklah kecik hati sebab dia macam layan tak layan aku sangat , then dia tak banyak benda nak cerita . berbeza dengan sekarang ni :O

tapi ni aku jujur okay, ada jugak lah aku macam bored then layan wechat dengan lelaki lain. tapi tak bolehlah weyy macam mantul --' aku asik teringat muka dia je asal pandang phone ke hape ke . pehhh 'the power of jimmy' hahahahahaha bangang. tapi serius ! macam tak sedap hati aku nak layan orang lain selain dia. aku bukan nak curang ke hape , tapi ada jugaklah macam aku tak berharap sangat so aku malas nak fikir aku wechat jela sesiapa. tapi ..... aku rasa bersalah even wechat aku tu bukannya ber 'baby sayang mucukss' dengan jantan lain .ada something dalam hati ni yang bagitahu aku tak patut buat macam tu... so aku just  terus tak wechat sesiapa selain haziq :))  

that time, baru aku sedar apa yang aku patut buat dan apa yang tak sepatutnya aku buat :O disebabkan aku banyak dengar dia mengadu macam macam. aku mula faham dia.. ohh kenapa dia buat macam ni ? ohh ini sebabnya.. mungkin aku patut banyak bertanya kat dia . if he has any problems :')) aku tahu dia berat nak tanggung semua ni . malahan lebih berat dari badannya sendiri :P ahahahaha . masa first time jumpa tuu macam budak budak ! betul.. jalan laju laju langgar bahu hahaha orang tengokkan je . so aku banyak bual degan dia usik dia hihihihihihi :3 sebab dia omeyy ohhhh ~~~~ then keluar dari mcD orang pandang semacam sebab aku tinggi sikit dari dia . i just dont care :P wekkkk 

then minggu ni aku banyak teman dia, viber sampai dia tertidur sebab dia penat urus nenek dia sakit . so minggu last ni aku banyak skypee dengan dia . tenung muka dia lama lama dengar suara dia :3 i love it ! tenunggggg lama lama sebab aku memang suka tenung dia :O sejuk oi hati . dia comel ehem . even ramai yang tak nak kat dia . dan pelik kenapa aku boleh suka dia ? awak semua... ada banyak sebab taw !


dia 'just ignore what people says bout us'
dia 'kecil comel'
dia 'tak gelabah when faces problems'
dia 'of course penyayang'
dia 'senang dibawa berbincang'
dia 'simple and i love his hair'
dia 'berkaca mata senget kahkah'
dia 'bodyguard acah'
dia 'my inspire and dreamer'
dia 'not same like other guys'
dia hanyalah dirinya :)
and i love him


haziq , berapa banyak kali saya nak kata saya sayang awak 
dan saya tak pernah jemu setiap apa yang awak buat,dari senyuman awak
marah mengamuk gelak , dan hanya satu perkara yang saya tak kuat . hadapi bila awak beritahu
yang awak sakit . saya dapat rasa tu . 





Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto