::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
sad.
Monday, 11 November 2013 @ Monday, November 11, 2013

hayyo, :D very tired today.... semalam tawaf BPMall berapa banyak kali ? dah boleh praktikal haji eh .oh nak diikutkan semalam sepatutnya haziq turun batu pahat dengan kawan dia, entah macam mana kereta breakdown kat shah alam. punyalah aku tertunggu berejam. then call dia dapat berita macam gitu.. aku macam... oh okay senyap. sunyi sepi. kepala aku dah serabut. apa yang aku plan semua tak jadi.. last last pergi naik bas. masatu aku termenung memanjang..tak tahu lah...aku dah lama sangat nak jumpa dia :'))) tapi....

Allah menentukan segalanya, dia dah susun sebaiknya .dia sebaik baik perancang. aku tahan air mata aku seharian . aku tahan semuanya. tapi silap aku... marah haziq mengamuk...aku maki hamun.. sebab aku kecewa gila.. aku penat.. aku terlalu mengharap..then its broke into pieces then what should i do? haziq terpaksa tahan sabar dengan perangai aku.. keep put blame on him.. tapi aku tahu.. semua tu tak dijangka dan bukan dia yang rancang.. benda tu tiba tiba..

but then membe aku cool down then they said, takpe bukan rezeki kau sekarang. mana tahu kot kot dia datang ada benda buruk berlaku kat dia. siapa nak tolong?? hmmm :'(((( dia asik suruh aku marah dia.. tapi aku taknak marah dia.. aku sayang dia . mana aku nak cari bf sebaik dia? hilang dia... aku hilang inspire aku....tapi seharian tu aku memang takda mood. then masuk wayang layan cerita baru datang mood aku ..

dear haziq, saya minta maaf sebab maki hamun awak dengan kawan awak.. saya tahu awak tak suka saya mengamuk.. tapi... hmm :'((((( tak boleh ungkap macam mana sedih dia ....



iloveyou xx






Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto