::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
best day ever !
Saturday, 16 November 2013 @ Saturday, November 16, 2013

tanggal 15/11/13 , cehh tak perlu nak tanggal sangatlah kan ? ehemm. hari jumaat. pertemuan yang tak dirancang . antara aku dan dia ((haziq aka jimmy aka z aka abang cukup 32 batang gigi)) hahaha . akhirnya penantian kiteorang berdua selama 3 bulan untuk bertemu secara berhadapan berjaya , hooooyey *jejoget* dengan berbekalkan kesabaran dapat jugak berjumpa walaupun sekejap . kenapa sekejap ? sebab ..

1. lambat gerak
2. sesat

haha biasalah dari KLANG to BATU PAHAT memanglah jauh dan susah . lama gila aku tunggu dari pagi sampai jam 4 petang. then diorang sampai jugak drive kreta viva. ehem :3 masa tuu engko jangan kate ahh punya "dup dap dup dap" jantungg ni sebab first time nak face to face. Ya Allah cute sangat dia keluar dari kereta then sambut aku dengan muka surprise tuuuu :'D masa tuuuu legaaaaa sebab dia pun dah selamat sampai . dengan macam macam halangan . bateri phone habislah then kena beli power bank haha thanks kat kawan dia farez . tanpa kau, maybe kiteorang tak dapat jumpa until now .

sebenarnya plan nak ke bpmall then... memandangkan waktu suntuk dan aku kena balik awal.. so aku belanja dia makan kat mcD kesian kot muka letih dua dua muka lapar hihi. aku pun kena fikir diorang nak balik klang kang lambat sangat pulakkkk. kesian kot tengah malam drive sleepy takut ada apa apa berlaku. then ,kiteorang berbual macam dah selalu jumpa :)) gelak sakan sebab masa tuuu tak fikir apa dah... nak luangkan masa dengan dia. padat. lepaskan rindu ni habis habis. tapi masih rindu lagi . ehem :P

semuanya berjalan dengan lancar. dapat berbual depan dia, tenung muka dia, :'D suka tak terkata ! 



hai, kita sama tinggi hihik :3 saya tinggi sikit yeyyy !




yaa that face --'




whyyy im close my eyes :O




i love you haziq. no matter how hard we being through, im still gonna be by yourside
promise me. dont leave me .its hurt cause my body is half yours. :D



Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto