::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
xx things.
Wednesday, 2 October 2013 @ Wednesday, October 02, 2013



hi earthling baby, wayyo long time no update this blog , banyak sarang labah labah hihik <3 firstly i wanna wish him happy first month anniversary, its not easy to make the relationship to keep moving without any problems right ?tak lama lagi masuk second month pulakk i hope so :)) now dia kat klang sebab dia dah habis exam.... and dia pun dah tak busy . since dia dah kat rumah kiteorang pun start wechat sebab jarak jauh macam mana nak jumpa right ? mampu tu je ... and he always make me laugh bila voice chat and happy little things he call me marshmellow how cute ahhhhh *tumbuk dinding* but sudden one night to dia bagi lagu 

PASSION PIT - CONSTANT CONVERSATION

and i was like...... dengar berulang kali sebab bila dengar je lagu tuuu semua memori aku dengan dia dari first kenal sampai sekarang dapat imbas, like wanna cry..... because i dont know ... im truthly love him i just want him please someone dont take away him from me..he my inspire he keep me warm when i felt sad...he care me much and what everything he do its always right .setiap masalah yang kadang kadang buat dia rasa hilang akal, aku memang perlu ada kat sisi dia, dengar masalah dia, make him cool down and react like i can help you babyy just keep calm and im here beside you :))and aku paling benci kalau ada orang cuba pertikaikan diri dia, dia ada hati perasaan, dia sakit bila orang dengki kat dia, kalau kau rasa kau kawan dia.. please jaga hati dia sebab kau dah dekat dengan dia. aku ? aku sekadar dapat dengar luahan dia...

KALAULAH.....


kalaulah.....aku ada dekat sebelah dia, setiap pagi kejutkan dia dengan morning kiss xD tarik his blanket slowly lol then sondol badan dia haha sebab dia lazyyyy to waking up .and bila waktu petang nak ajak dia jalan jalan kat taman while holding hands makan ice cream :'> hayyooo~ and sharing stories laughing all time , dengki dia running chasing <3 when its come raining... and banyakkk banyakkkk lagi nak buat :')) harapnya dapat buat sesama dengan dia .because no one can replace his place, weee weee ~ 



Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto