::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
imperfect
Saturday, 12 October 2013 @ Saturday, October 12, 2013

olla angel face, everywhere we go we always heard about "hey her bf is not handsome at all" ewww dafuq is gf he had ?? " like...... i got you bubu. stick my middle finger on your head .woi apehal nak judge orang ? tak puas hati kita settle depan depan , perut ke perut, dada ke dada, ehh tak boleh lain dada xD sebenarnya orang yang sibuk mengata pasal pasangan kita ni, diorang semua cemburu , kita mampu bertahan dengan pasangan kita lamaaaaaa, ini semua lahanat. then pernah tak alami benda ni

       "kenapa awak tak smart macam lelaki lain ek"
       "cantik cantiklah sikit malu orang tengok"
       "hmm kalau awak takmo ubah gaya .. takmo layan awak.. iteww majuk"


oh alamak please ahh, itu nampak sangat tak ikhlas nak bersama. baling tahi ramai ramai. kalau kau rasa dia sayang kau kan, dia takkan sesekali nak paksa kau ubah itu ini cara berpakaian kau, kalau boleh nak ikut trend sangat, hello esok esok kau tua kedut jugak :O


kes 2

okay contoh lah kau dengan dia bergaduh, benda ni normal dalam relay . yang aku tak faham pasal benda kecik macam tertidur masa texting pun kau marah dia serupa dia pinjam bra kau tak pulang, lol chillah . bila dah malam mestilah waktu tidur, kau tak faham ke dia sanggup sengkang mata tahan ngantuk menguap menguap macam badak sebab nak rep text kau yang " hmmm " k " oh yeke " alamak cibs apakah ini semua ? tertidur tu fitrah ceh , kita hanya mampu merancang allah yang tentukan haha kidding.

kesimpulan yang terimpul simpul:

dalam relay ni kita kena rileks je ,maybe ada betulnya kita kena pandai jaga penampilan kita, tapi kalau barang branded apa semua yang tak penting tu, i think no need lah nak habis duit. sekarang dunia materialistik, everything seems so urban neither you islam or not, banyak dah aku peghati. jauh sangat diorang tersasar :) tapi nak buat macam mana dah allah kata golongan ni memang wujud . its time to see the mirror.


sejujurnya aku dapat bf yang simple, dia rileks rileks je, aku pun bukan reti make up tepek bedak kanan kiri sampai muka pun nampak macam plastik --'  just be natural. baru dia nampak muka kita sebenar ehem . alah setakat ada jerawat ke gelap ke benda tu memang nak datang . dah kita memang gelap pakai apa pun memang gelap kecuali kau clorox muka kau . ahaks







Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto