::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
imperfect is not the point
Thursday, 31 October 2013 @ Thursday, October 31, 2013

well hello :)) ni hao ma? hihi . its been so long not manja-ing with you dear blog . hai saya nur fatin najihah wanna show you how to suck less with your partner. 

im just kidding kid xD hmm harini nak cerita *hug bantal* dapat masuk politeknik muadzam shah pahang !! yey or not yey ? dan kos kejuruteraan mekanikal (rekacipta produk) amat perit masa baca petang jumaat tu T^T oh lorddddd whyyyy whyyyyy ?? course tidur ada tak ? kah kah lawak sangat -_- tak apa lah yang penting aku belajar then ada kemahiran tu yang dalam industri perlukan :O 

yeyy dah dua bulan bersama haziq :3 e je kan ? tak sangka hubungan ni kekal lama, harapnya bulan berikutnya dapat diteruskan lagi :)) aku tak putus ingatkan dia tentang pertama kali dia usik aku xD hihik lawak. tak sangka ada juga orang yang nak usha aku *jejoget* menunggu cukup bulan yang ketiga . dengarnya dia nak datang sini 11/11/13 nanti tapi, hari isnin... dan yang sedihnya.... hmm :') tak de pape lah.

haziq,
saya tahu awak banyak mengalah bila dengan saya. saya tahu saya kuat merajuk selalu buat awak risau. terkadang silap saya yang cemburu :') tapi... disebabkan saya sayang awak. saya tak boleh nak merajuk lama lama... nanti saya rindu loo ~ *gegolek* saya tahu semua orang nak pasangan dia lawa cantik macho handsome . tapi, saya tahu hard to handle good looking person. saya tak sempurna mana, tapi saya janji yang saya akan jaga hubungan ni macam mana awak jaganya. kalau awak biarkan hubungan ni awak tak hiraukan.. same goes to me. let me walk away. alone. banyak yang kita lalui sampai sekarang. banyak cerita masalah yang awak kongsi dengan saya. tapi saya cuma dapat tenangkan awak dan buat apa yang patut, dan ianya tak seberapa sangat.saya tahu awak sakt sayang :') dah lama awak tanggung masalah awak... benda tu berat untuk awak ... tapi saya ada.. imma good listener to you abang . just focus on me and tell everythings that hard in your life.. i will make it better . promise :)) 

saya dengar masalah dalam keluarga awak.. masalah duit.. masalah kerja... macam macam.. saya cukup faham perangai awak abang :') awak bukan seorang yang cepat mengalah.. awak bukan seorang yang bergantung hidup dengan mak ayah..awak ada muscle hihik xD haa gelak lettuw ~ bukan senang semua ni. saya tak nak jadi beban dalam hidup awak. saya taknak duit awak. saya nak awak :O awak lengkapkan segalanya tentang diri saya, awak tak peduli apa yang orang kata pasal saya.. awak terima saya seadanya walaupun saya tak sebersih mana :')) siapa sebenarnya awak? kenapa awak baik sangat layan saya? *tumbuk bantal* haziq..

saya bangun pagi mesti senyum , sebab kejut awak solat subuh. paksa awak bangun awal ajak viber. paksa awak gosok gigi even saya tahu awak mamai . langgar pintu toilet ehh... alolo xx. awak comel macam badan awak tu.kecilnyaa! awak sanggup layan saya 24 jam, setiap hari . awak tak jemu ? awak tak menyampah ke? awak tak penat ke? awak tak pernah ungkit bila saya tertidur .kadang kadang saya rasa bersalah pulak.. sebab selalu tinggalkan awak.. tak ajak sleep sama sama :'(( 

banyak saya nak bagitahu, tapi ada satu benda yang awak perlu tahu dari segalanya. SAYA SAYANG AWAK :)) mana saya nak cari orang macam awak? saya taknak lepaskan awak tak booooooleh :P taknak orang lain ambik awak wekkk ! siapa usik , saya pijak dia T^T grrr~ apa yang penting saya nak jadi yang terbaik untuk awak !


you my fav boy.

you keep me warm.

i loveeeee you.

i miss you when your not text me.

wanna be beside youuu.


dream of you my little boy xx.

                                                                                                                                            


Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto