::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
woi woi i love him
Monday, 9 September 2013 @ Monday, September 09, 2013



miahaha his name eh muhammad haziq bin shamsulbaharin ahh,he studies at uitm melako "where u at where u at, rembau most wanted yow" ehh? xD his member call him as jimmy ahh easier to recognise, ramai kan orang nama haziq :O ohh he aaaaa so kecil me is heigher than him hihik :P "acah acah tinggi" but orang kata ehem ehem "kalau ehh bf/ suami u'olls rendah than you maknanyaaaaaa rezeki banyak" omaigad like srsly ?? opkossss~ my mother kan higher than my father :O but they live happily lohhh~ back to the story i know him kat twitter, firstly kau aku je acah ganas ahh suddenly awak saya ehem masa tu dia dok mai manja manja kat semua tweet kita haha mengada ahh. i dont know ahh kalau itu cara dia mengurat kan hahaha but he kinda sweet guy lahh not bad, then one night conversation kat twitter makin hangat bak ombak di lautan api cehh poyoronos --' (15 ogos) mula la dia mintak number than dia call tapi aku tak angkat sebab aku dah dibuai mimpi yang indah ~ mula lah texting randomly berterusan makin lama hubungan kiteorang makin erat pulak

perasaan sayang kat dia makin bertambah tapi aku diamkan je sebab kat bio twitter dia ada nama natasha :O so aku fahamlah dia dah ada girlporenggg rupanyaaaaaa~ apa lagiiii aktiviti meronggeng ronggengan hampa duka sengketa lara semua. than one night.....................

        me : hmm hug bantal :'/

hug me please.

pergilah rest .... :'/
awaklah bantal saya.. :'( saya nak bantal bucuk sayaaa

jimmyjojimbojol takda, tadi kena marah bantal hilang dah

ahaha.alah alah janganlah merajuk... hmm :( saya minta maaf .. kembalilah kepadaku wahai bantal bucuk

             tak mahu *seret selimut
:( *tarik selimut

              tadi kata nak workout :') pergilah ...
sambil angkat sbelah tgn, lagi sbelah tgn tweet ngn awak... :)



OHMAIIIIIIIIIIIIII~~~~~~~ start tu sampai harini detik ini aku dengan dia masih bersama ,dengan jarak kita yang jauh ni, dengan sabarnya tahan rindu semua masing masing sibuk belajar, aku kena mula faham keadaan dia. kejut dia call dia text dia :'> aku sayang dia woooo~ aku haap sangat hubungan aku dengan dia bertahan lama kalau boleh aku nak shiu shiu xD hahaha nak kahwin ahhhhh ! aku tak pernah terfikir nak tinggalkan dia apa apa pun, even aku selalu moody tapi aku tetap nak dia sebab aku tahu aku tak boleh ego, jangan sampai ego buat hubungan kita dengan orang yg kita sayang renggang duhhhh :)) i love him . most.

and one more thing, he truthly love me :> he care most bout my healthy sooooo much, i hope he can take a good care of me lohh ~








Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto