::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
every relationship is complicated
Tuesday, 27 August 2013 @ Tuesday, August 27, 2013

everyone want their relay long lasting, but they cant make it, you know why? cause its depends on ourself how to treat our belove one :)) orang kata cinta monyet, tapi kau kena faham zaman nak membesar ni perasan nak sayang antara seseorang dengan seseorang akan muncul juga, zaman remaja katanya, but some people ada reason sendiri sama ada dia memang betul betul mahukan orang tersebut atau hanya untuk suka suka, kalau dah bosan ? "kita buang" kau jangan main main tentang perasaan orang, lain orang lain pemikiran dia. sebabtu ada yang cuba balas dendam sampai hidup merana, ada yang bunuh diri, ada yang toreh tangan, ada yang lari rumah, itulah namanya kalau dah sayang membuak buak mmg dah tak boleh fikir waras.

kes 2 *ceh macam polis pulak nak kes bagai xD*

long distance relay- hal ni biasalah bf belajar kat U gf nya kat rumah or belajar kat tempat lain, biasanya masalah yang akan timbul banyak , truthly memang banyak. hubungan ni perlukan kepercayaan sepenuhnya 100% to infinity.memanglah dekat U bukan mcm kat kampung or kat sekolah, dekat U tu ada beribu orang yang perangai lain pesen kau faham tak ? *ceh mcm nak marah* betul..... risau ada orang yang dapat gantikan tempat kita sebab diorang tiap hari dapat bersua muka, kita? dalam phone itu pun buat wallpaper :'( dengan orang yang tak bertanggungjawab sanggup tinggalkan orang yg tunggu dia bertahun berbulan, sekarang ni nak cari orang yang betul setia dengan kita payah.. macam macam alasan nak minta putus, harini putus esok dah ada pengganti :O acene tu ? rasa macam nak hentak kepala dia kat dinding kan? ada juga mentang mentang kita yang minat dia, dia buat kita terkejar kejar kat dia mcm "anjing dapat tulang" tapi hakikatnya? tak dilayan pun.

kadang kadang boring an nak suruh orang setia dengan kita,aku pun kadang kadang fed up , makin aku kata setia makin dapat bf yang curang mcm biaaaatch :O aku rasa tahun ni memang tahun aku kena game dengan lelaki kot? dibagi kasih dapat tahi :) then kita cerita masa lalu kita, masa silap kita sebelu kita berubah jadi baik dekat bf kita, bila dah putus nanti kau peghati ahh dia akan ungkit semua tu then cerita dekat gf/bf baru , masa tu baru kau tahu menyesal aku bagi sayang , menyesal aku nangis , menyesal aku buat apa yg kau suruh , menyesal aku hbskan duit aku , menyesal aku ....... :)) masa tu baru nak rasa menyesal kan ?

motifnya disini ye anak anak ,
sayanglah dia hargai dia weh, ingat balik macam mana susahnya kau tackle dia dulu, dia setia untuk kau weh, jangan lukakan dia, kalau dia asik tanya itu ini pesan mcm mcm maknanya dia risau kat kau, memang kau rimas tapi ? itulah caranya org yang setia, dia mmg nak kau weh , ingat tu . jangan tinggalkan dia..... bila kau blah mcm gitu je lepastu kau jangan harap dia nak pandang kau semula, ingat ~ tak kesahlah berapa jauh pun dia.. jaga hati dia mcm mana kau jaga hati kau, bincang kalau ada masalah jangan main mengamuk je, benda tak boleh di undur.pandanglah dia seorang, pandang dia, bayangkan kalau dia nangis tersedu seduh meleleh hingus tu comel , pujuklah...












Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto