::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
its over
Monday, 11 February 2013 @ Monday, February 11, 2013







dear blog, everything is over, the  end of relationship again and again, he leave me, :") dia tinggalkan aku tanpa sepatah perkataan maaf, tanpa sebarang alasan, everything going fine kalau dia setia dengan aku, aku ingat lagi dia suruh aku buat relay kat fb sebab takut aku curang, aku buat relay tu :") aku setia dengan dia, aku tunggu dia kat plkn ,aku call dia setiap hujung minggu, aku text dia siang malam, aku risaukan keadaan dia, aku pesan macam macam, aku suruh dia jaga solat, and the last apa aku dapat? dia curang :") curang .... dia tak angkat call aku berpuluh kali, dia tak reply text aku, dia terus buang relay kat fb, aku sentap sangat dia buat macam gini,  ya allah masa tu aku memang sasau gila, aku terus call kak iqa , aku nangis sangat sangat, kak iqa seboleh boleh suruh aku pujuk dia, aku nak pujuk apa kalau dia sendiri takda usaha?? lagi sakit hati bila dia happy setiap kali update status, and twitter , aku tinggal baca , aku rindu dia sampai demam, sampai datang migrain, berpapan panadol aku makan , tinggal nak tunggu masa mati, thats all, kalau bunuh diri itu tak dilarang, aku orang pertama yang bunuh diri :") seriously,


katanya gf baru dia lebih baik dari aku, aku imbas balik apa yang silap masa aku dengan dia... semua okay, ouh lupa awek kat plkn cantik cantik belaka, katanya tak terpikat langsung, gedik , :') katanya gurauan semata mata, and now? ia menjadi realiti, siapa yang sakit? aku... siapa yang sakit haaa ? kau nampak tak siapa yang merana? aku... kau tahu berapa banyak kali aku kena tinggalkan ?? angkatlah jari jemari kau,,, kira berapa banyak jari kau ada :") ingat senang nak move on ? setiap masa aku cari peluang nak ketawa, ketawa setakat berapa jam, bila malam mula tengok gambar... mula menitiskan air mata...mula cakap sorang sorang.. mula salahkan diri sendiri...kau tahusemenjak aku putus, sikit pun aku tak bercakap dengan orang dekat dalam rumah ni, aku tak makan nasi , aku tidur lepas makan ubat, berapa kali aku masuk air dalam badan ? ingat tak sakit kena bius sana sini ? ingat sedap ? rasa gula gula ke weyhh?


aku rindu nak panggil dia "superman" aku asik pakai baju tu je, aku rindu nak skype dengan dia, aku rindu nak ketawa dengar lawak dia, ya allah kenapa berat sangat... kenapa aku penyabar sangat.. jangan tanya aku kenapa aku tak maki hamun dia, kasih sayang aku kat dia kuat, aku telan semua janji manis dia, air yang aku minum setiap masa, air mata aku sendiri, bibir aku merekah sampai berdarah, terbelah ...aku bukan setakat sakit luar,, dalaman aku sakit,, aku takputus doakan kebahagiaan kawan kawan aku, kebahagiaan aku, aku cemburu tengok doa aku untuk diorang semua termakbul. kenapa doa aku tidak ?apa silap aku ?sebulan lebih dengan dia banyak kenangan, dia tak patut buat aku macam ni, aku berani cakap dia "buta" tapi dia kejar orang ke 3, orang yang dia sayang, orang yang dia sanjung sekarang ni :") takpelah myrul , tengok awak bahagia dengan orang lain memang sakit dan pedih, tapi tak perlu saya tunjuk setitik air mata saya kat awak,awak tak layak untuk apa apa, kalau rasa berani ? jujurlah dengan saya, kalau awak curangi saya macam sekarang ni, tak mungkin awak tidak curang dengan gf baru awak sekarang ni, dan tak mungkin jugak dia akan tinggalkan awak seperti mana awak tinggalkan saya sekarang,


awak dah besar myrul, awak dah boleh fikir mana baik dan buruk, mana nak jaga hati perasaan orang lain :") kawan aku sentiasa support aku , tapi jangan ingat aku nak move on semudah yang kau nampak, tapi apa yang pasti, aku makan hati dengan setiap ayat kau, aku KECEWA KECEWA KECEWA , selama lamanya, kalau kau rasa benda ni mudah... tunggu sampai kau dikecewakan, dicurangi :") masa tu kau belajar lah nak bangun dari bawah, takde siapa nak pegang tangan kau, macam mula mula aku kenal dengan kau :") fikirlah banyak kali, aku harap kau happy je dengan budak perempuan tu siapa entah aku tak ambik tahu pun lahanat .






sincerely : me the broken hearted girl



Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto