::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
im happy
Tuesday, 19 February 2013 @ Tuesday, February 19, 2013




hey beautiful gorjes readers :) yaa after a long time not updating some story in here, many thing i got to handle off , but its all done :) jyeahhh* why im speaking in this post ? bitch haha i dont care and noooooooooobody cares my grammar , this is my post not english test, :D back to my story after a week an end of relationship, day by day i keep smilling keep laughing, you know that quote?   "KEEP CALM AND SMILE" bitch doesnt like you smilling , yaa ! but when you face some problems keep smile and handle it like everything is small as poop, poop small ?? haha whatever ~ im happy right know, my friends keep supporting me everyday, giving me Gnight text, chat on facebook, mention my name on twitter, advice me like mommy and im their daughter , yaa but im a god daughter , just kidd ~ well hell yeah, you know what ?? 


aku tahu segala galanya yang tersembunyi, eh tetibe bahasa melayu :P , shut your fucking mouth~ Dear Kiddo (ex) stupid you, main main kan hati aku *cehhh weyhh aku rasa macam nak tunjal kepala kau :) seriously , kau dahlah permainkan aku dengan emyliaa natasya binti azmi , hahahaha kantoi ? semua yang kau sembunyi baik sangat, semua dah jatuh kat tangan aku , kau tahu? kau lelaki pertama yang curang dengan aku hahaha kau tahu apa makna nya? takde maknanya..... you wanna play game haa kiddo? i'll show you whose the master, me ! kau salah mainkan orang brahh ~ sebab kenapa? sebab aku cari sampai lubang cacing kenapa kau tinggalkan aku, ouhhh rupanya dalam diam kau couple dengan perempuan lain 2 minggu sebelum aku, cehh dulu kemain cakap dengan aku dah single setahun lebih, kuch kuch hotakluuuu :* muah sikit, kau punya ayat manis pehhhh boleh bancuh air teh ~ selebihnya aku tak perlu cerita, tapi yang aku bengang gila, gambar yang aku editkan untuk dia, boleh dia upload pergi kat social network lain, suck yea dick mannnn ~ disebabkan dah kantoi kapel dengan aku, dia terus minta break kat chat fb, shilaka laka ~ awek kau deactive fb kan? takde twitter kan? sebab tu kau senang nak main kan aku ~ 


well im crying now not because of losing you, but stupid me giving trust on you, hell yeah ~ im gonna rip your head, some people said to me, dont cha wanna give him revenge ?? REVENGE?? nahh im too lazy, im gonna seat here and let karma fuck him up :P today im not real me, haha i dont even know why ???? haaaa, im read so many quote maybe :P slap player,stomp a bitch, they both aint nothing but some nasty tricks, like poop ? worst than that ! before this that no one know we been broke up , they keep asking "what happend to the sweet old you ??
 well, bitches like you killed it" just kidd ~ hmm i hope i can keep move one without you suck kiddo, wheres your dick ? stuck between the door?? haha well its good for you so you off from playing girls heart game , here handyplus :P im happy without youuu, im happy , im laughing more than before ~ wihuuuuu , im single but i had scandal :P you care ? go away shuhhh shuuhh , dont wuff wuff here baby kiddo :3 







Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto