::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
who am i
Friday, 28 December 2012 @ Friday, December 28, 2012

puh puh , tarik nafas dalam dalam :'P alright here we go !nothing special bout me , just ordinary girl  that had many dreams woahhh , siapa aku ?? damn yang penting aku bukan alien ah :-


(suka tengok katun)- jangan gelak okay ! :'p even aku dah 17 tahun.. aku tetap minat katun until my last breath ,the most favourite cartoon i love is spongebob squarepants . comel sangat-2 katun ni, sebabnya ada dua orang kawan baik patrik dan spongebob sometimes,macam annoying gila agh tengok.. tapi bila patrick tiba tiba pandai ..aku rasa macam haha geram..dahla gendut buncet boyot *baling kat dinding*

(kuat makan)- yang ini memang tak dinafikanlah :O setiap masa nak mengunyah..kononnya nak diet, tapi perut dah berdangdut emang takah..kena skodeng kuali jugak -__- mati aku kalau tak makan ..itu yang perut buncet semacam tu xD aaaa~

(funny ke?)- entahlah, sometimes ada orang cakap aku ni suka buat laka-laka , aku tak  perasan pulak,, tapi kuat menganjing tu memang akulah juara juara bertahan *angkat piala* buat apa nak serius sangat kan dalam hidup ni :'P tengoklah semua kawan kawan aku suka bukak table dok sembang kencang dalam kelas ,kat kantin ,kat dewan atau dimana sahaja . aku memang tak masuklah dalam kepala kalau layan orang yang serius ni.. -_- tak umpphhh ! ceh gitu ~ 

(pemarah)- woahh ,ini biasanya berlaku kat rumah .. sebab abah selalu usik aku -___- choii ,nanti dia bebel ,itu ini itu ini ~ tettttt* kalau pendam sangat sesuatu tu, aku akan marah sesiapa pun yang ada kat depan mata .. like *kkebbabbommm

(degil)- teringat masa f.3 aku dok ponteng sekolah masa akhir tahun ! nakal kot ..aku nyorok dalam bilik prep kau tahu... haha yang bahagianya tak KANTOI , TAK KANTOI ! terasa diri macho masa keluar dari pagar asrama ~(-,-~) . bawak phone kat asrama then simpan dalam kotak.. sampul  konon-2 macam hadiah :P bijak kan ? choiiii ~ lepastu masa ada FIFA tak tido seharian kat asrama semata mata tengok bola kat bawah... sampai 5 pagi :O , esoknya gi sekolah .. TIDOOOO :P

(memilih)- aku bukan memilih sampai sekarang tak couple lagi :') aku suka kawan sebulan dua ,sebab aku memang nak kenal hati budi dia, niat dia betul nak couple dengan aku ni :')aku taknaklah aku sorang je dok terkejar kejar macam orang bodoh, semua orang taknak pasangan dia curang kan ? maka bengonglah seseorang itu jika suka akan kecurangan --' aku suka guy yang tiap hari bagi morning and night text /kiss :') ouh senyum sesorang weyhh, aku tak pandang rupa.. just kemas urus diri dy dah cukup :P ada janggut xD haha nampak matangg tangg tangg , funny ikot je rentak aku :) rindu aku macam taknak pisah sesaat ,call aku and etc...

(tak suka perokok)- actually ,bila aku kena asap rokok.. mata aku mula merah ,bengkak dan berair, sometimes hidung boleh berdarah :') nasib baik tak mati...haha biasalah lelaki kalau stress dia merokok , boring pun merokok, dah jadi habit --' kadang-2 perempuan dok ugut boy dia "i mintak putus kalau baby tak stop smoke !" choii, buatnya dia taknak stop smoke ? meroyan kau kena tinggalkan haha xD girls patut bimbing diorang berhenti smoke okay ...

(sosial?)- so...sial... haha :P hmm , actually abah tak akan sekali kali kali kali bagi aku keluar rumah ! :) harap maklum, aku memang tak pernah hangout dengan mana mana lelaki pun ~ selama 17 tahun ni ! faham ? entah umur aku 20 tahun pun belum tentu abah bagi aku keluar rumah , jangan tanya kenapa... aku pun fed up kadang kadang !


read this bebeh






ouh melting nye kalau aku jadi gf dia :'O



aku nak hubungan yang macam ni :') until the end 








Older Post | Newer Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto