::madelovsta::
Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
her.
Tuesday, 17 June 2014 @ Tuesday, June 17, 2014

      Hi readers.Harini aku yang kena tulis blog sebab makwe paksa.again.So,aku nak cerita masa aku sambut harijadi dia minggu lepas dan harijadi dia dah dua bulan lepas.Aku macm sedih sikit masa aku tak dapat nak sambut birthday dia.Pedih bhaiii.Then gaji aku time tu masuk lambat.Aku dah kusut tak dapat date dengan dia.Lepastu jiha nak break up dengan aku masa tu.Mak dengan adik aku buat hal on that time.Masa tu aku dah risau gila dan aku tak nak balik uitm.Fikir pasal dia manjang.Dia block aku.Palagi mati kutu lepastu aku call dia ,saya dah unblock.Tapi aku tahu dia tak unblock lagi.Kira boleh kata sampai mintak tolong kawan bagi reda si jiha ni.Member aku cakap bagi dia cool down dulu.Aku mana boleh cool down,dah sampai berbulan dah weyh,nak masuk setahun.Aku kerap call dia,text,wechat and so on.Tapi,masa tu jiha macam tak nak layan sangat.Aku bagi dia redha sampailah hari ketiga keempat macamtu masa aku masuk uitm.Barulah dia cakap,can i be ur girl again?Aku cakaplah yes.Jawapan yang aku tunggu selama berhari hari dia merajuk.Masa dia merajuk,selera makan pun takde.Dalam bilik pun makan maggi je.Masa dia dah cool down barulah aku ada selera makan.Lega hati.Aku paksa adik aku minta maaf dekat jiha.Aku balik selangor kejap sebab nak jumpa jiha.

        Aku balik hari rabu dalam pukul 6 petang sampai klang pukul 1 pagi.Member aku ambik aku tidur dekat rumah dia.So,aku kena settle kan task mengarut yang lecturer aku bagi.Lepastu aku pergi beli phone dan hantar lumia 520 aku repair.Masa tu aku dah tak sabar gila nak balik johor.Member aku suruh aku bawak kereta dia round satu taman.hahahaha.Dia macam tak caya aku boleh bawak manual.Mangai.Aku bawak laju gila time tu.Aku call jiha cakap jumaat jadi date.Dia cakap ok dan tak sabar nak jumpa aku.
Hari jumaat pagi,aku dengan member aku gerak pi negeri sembilan sebab nak ambik awek dia.Kira nak peneman jugaklah,asik dok sorang je.Then,12.40 baru aku gerak matrik pilah,lepastu aku drive sampai johor.Tercabut kaki nakkk.Keluar je tol ayer keroh,aku terus speed sampai 120 km/j duduk line 2 lepastu line 3.hoho.pukul 3.20 aku baru sampai ayer hitam then aku gerak pi rumah jiha,ambik dia dekat rumah.Masa tu terbayang jiha dah.Focus hilang jap.Tapi sampai jugaklah sampai tersesat simpang.hhaahahadoi lawak.Aku celebrate birthday dia dekat pizzahut,belanja aku yogurt then for the first time aku bagi teddybear dekat makwe tersayang.Haritu,jangan cakap ah jiha happy gila.Masa aku beli cadar,aku tengok dia tengok lepastu pegang baju bayi.omey.hahaha.Aku cakap dekat dia,nak baby ke biy?ahhahaha dia gelak je.Pegang tangan dia tak lepas.Dia bagi aku hadiah,tapi hadiah tu secretlah.hehehe

          Lastly,aku hantar dia balik rumah,pukul 8 malam.Dia salam aku,lepastu aku heading melaka.Tidur rumah sewa member aku.Sabtu aku balik klang tapi sampai sana malam.Ahad baru aku balik kedah.Btw happy annivessary 10 month and goodnight

       


Older Post
owner


Hello There. Welcome to my blog. Be nice here , do view do follow okay ? good :).


Entry Profile



music



together

Daisypath Anniversary tickers

chit chatto